Roláda z kančího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 546 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 70 mg
 - Bílkoviny 79 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 101.1 mg
 - Draslík 318.5 mg
 - Vláknina 1633 mg
 - Vitamín A 1633 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kančí kýtu rozřízneme, aby vznikl plát, lehce naklepeme a osolíme. Salám a polovinu krůtího masa nakrájíme na nudličky, cibuli a česnek nakrájíme na kolečka.
 - 
                                2
Druhou polovinu krůtího masa umeleme, v míse smícháme se salámem, pokrájeným krůtím masem, okapaným hráškem, kořením, solí a rozmíchaným vejcem.
 - 
                                3
Směs naneseme na plát masa. Dobře zavineme, převážeme potravinářským provázkem a vložíme do pekáče, který jsme vyložili česnekem a cibulí. Maso posypeme kmínem, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme a je-li třeba, podlijeme vodou.