Roládky z divočáka
Suroviny
- 600 g Kančí maso
 - 100 g Houby čerstvé
 - 50 g Slanina vepřová
 - 100 g Klobása - Čabajka
 - 30 g Hořčice
 - 50 g Okurka salátová
 - 50 g Sádlo vepřové škvařené
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 1 ks Cibule
 - 3 stroužek Česnek
 - 2 l Vývar z hovězích kostí
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 1413 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 22.3 mg
 - Draslík 1477.4 mg
 - Vláknina 1843.3 mg
 - Vitamín A 1843.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso umyjeme, nakrájíme na plátky jako řízek, každý potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme. Na každý plátek položíme na tenké proužky nakrájenou slaninu, klobásu a okurku. Houby nakrájíme na tenké plátky a položíme na maso. Plněné rolády zavineme a omotáme je nití. Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme do něj oloupanou a na tenké proužky nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek. Navrch naskládáme rolády a zalijeme vývarem. Plech vložíme do předehřáté trouby, přiklopíme a za častého podlévání pečeme 120 minut.