Kančí játrová pomazánka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 384 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 36 mg
 - Draslík 27 mg
 - Vláknina 838.3 mg
 - Vitamín A 838.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 34.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kančí játra odblaníme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky, cibuli nasekáme nadrobno.
 - 
                                2
V pánvi rozpustíme třetinu másla, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme kostičky jater a osmažíme doměkka. Játra rozmačkáme vidličkou a necháme vychladnout.
 - 
                                3
Přimícháme zbytek másla, osolíme, opepříme, přilijeme koňak a vyšleháme.
 - 
                                4
Pomazánku mažeme na chléb a zdobíme kolečky kyselé okurky.