Pikantní srnčí guláš nakyselo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 1156 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 75 mg
 - Draslík 695.7 mg
 - Vláknina 8428 mg
 - Vitamín A 8428 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Srnčí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na malé kousky a vložíme do mísy. V misce smícháme ocet, víno, hořčici, sůl, koření, směsí zalijeme maso a necháme 15 minut marinovat. Zatím scedíme nudličky sterilované řepy, necháme je okapat, oloupeme a nakrájíme cibuli na kolečka. Ve woku rozpálíme olej, naložené maso 15 minut opékáme i s marinádou, potom přidáme řepu a cibuli, ještě 5 minut dodusíme.