Zaječí játra na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 64 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 163 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 8.5 mg
 - Draslík 45.2 mg
 - Vláknina 480.5 mg
 - Vitamín A 480.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozkrájenou slaninu rozškvaříme, zpěníme na ní cibuli nakrájenou na jemno. Na zpěněnou cibuli vložíme zaječí játra a opečeme po obou stranách. Následně játra mírně podlijeme, opepříme a dodusíme.
 - 
                                2
Omáčku zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, polijeme, chvilku povaříme a na samý závěr osolíme.