Skořicová křepelka s omáčkou z granátových jablek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 417 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 211 mg
 - Bílkoviny 65 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 210 mg
 - Draslík 713 mg
 - Vláknina 305.3 mg
 - Vitamín A 305.3 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.6 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Křepelky rozlomíme a vždy dvě položíme řeznou stranou dolů a stlačíme naplocho. Křídly a psíčky obou vedeme vodorovně špíz, dalším propíchneme stehna.
 - 
                                2
Skořici smícháme s granátovým sirupem a vzniklou směsí maso důkladně potřeme. Zakryté fólií necháme půl hodiny odpočinout v lednici.
 - 
                                3
Poté vyjmeme, necháme ohřát na pokojovou teplotu, pokapeme olejem a grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nejprve kostmi dolů 8min, pak otočíme a opékáme dalších 5min.
 - 
                                4
Ochutíme solí a pepřem a podáváme horké.