Guláš z bažanta na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 814 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 303 g
 - Sodík 208 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 142 mg
 - Draslík 1661.1 mg
 - Vláknina 22487.5 mg
 - Vitamín A 22487.5 mg
 - Vitamín B6 2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.3 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 36.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme najemno, rajčata spaříme, sloupneme, vykrájíme semena a nakrájíme na kostičky, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, očištěnou mrkev nakrájíme na plátky. Bažanta dokonale očistíme a naporcujeme.
 - 
                                2
Na sádle zpěníme cibuli, přidáme porce bažanta a osmažíme ze všech stran. Poté přidáme koření, sůl, promícháme, zalijeme částí piva a pod poklicí dusíme. Bažanta po částech podléváme zbylým pivem.
 - 
                                3
Když je maso poloměkké, přidáme brambory, rajčata, mrkev a dovaříme. Je-li třeba, podlijeme vodou.