Divočák podlitý pivem
Suroviny
- 0.2 g Kmín celý
 - 0.2 g Jalovec
 - 0.25 g Sádlo vepřové škvařené
 - 3 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Pepř citronový
 - 3 kávová lžička Paprika červená
 - 6 ks Cibule
 - 10 ks Bobkový list
 - 10 ks Nové koření celé
 - 2 stroužek Česnek
 - 0.5 l Pivo světlé 12% 4,5% obj.
 - 0.5 kg Kančí maso
 - 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 633 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 246.8 mg
 - Vláknina 6122.2 mg
 - Vitamín A 6122.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pokrájenou cibuli na sádle zpěníme do zlatova. Přidáme na plátky nakrájené maso, z obou stran zprudka osmahneme. Posypeme červenou paprikou, dáme jalovec, nové koření, bobkový list, kmín, česnek, zalijeme vývarem, hrnec přikryjeme pokličkou a dusíme 1 hodinu.
 - 
                                2
Když je maso měkké, zaprášíme moukou, podlijeme pivem a necháme projít varem tak 10-15 minut. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Křehké maso dáme na talíř a na něj naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli.