Závitky z kančího bůčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 147 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 342.9 mg
 - Vláknina 12665.1 mg
 - Vitamín A 12665.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kančí bůček vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, zaprášíme paprikou a osolíme.
 - 
                                2
Na každý plátek položíme třetinu klobásy, maso zavineme, sepneme jehlou a vložíme do pekáče na cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Přidáme nové koření, pepř, závitky posypeme grilovacím kořením, podlijeme vodou a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem a je-li třeba, podlijeme horkou vodou.