Kebab z jelení kýty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 301 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 813 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 117 mg
 - Draslík 642.3 mg
 - Vláknina 1007.5 mg
 - Vitamín A 1007.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jelení kýtu nakrájíme na kostky, v míse promícháme s jogurtem, jemně pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, olejem, chilli kořením, solí a pod fólií necháme alespoň dvě hodiny marinovat.
 - 
                                2
Marinované maso napícháme na jehly a ugrilujeme. Podáváme teplé.