Tagliatelle s křepelkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 800 kcal
 - Sacharidy 96 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 167 mg
 - Bílkoviny 50 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 114 mg
 - Draslík 466.5 mg
 - Vláknina 3244.8 mg
 - Vitamín A 3244.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Křepelky rozčtvrtíme, maso omyjeme a osolíme. Celer, mrkev a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenké nudličky, pórek na kolečka. Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté vodu slijeme a necháme dobře okapat.
 - 
                                2
Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme dozlatova, poté dáme stranou okapat na ubrousek. V druhé pánvi rozpálíme máslo a vsypeme zeleninu. Osmažíme, poté přidáme těstoviny a necháme prohřát. Těstoviny ze zeleninou přendáme do servírovacích misek a navrch poskládáme porce masa. Ihned servírujeme.