Zvěřinový vývar z kostí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 88 g
 - Sodík 293 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 887 mg
 - Vláknina 28543.3 mg
 - Vitamín A 28543.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 63.4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kosti nasekáme na kousky a znovu omyjeme. Spaříme vařící vodou, vložíme do hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme sůl, cibuli, koření, libeček, přivedeme k varu a pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny.
 - 
                                2
Potom přidáme očištěnou zeleninu a vaříme ještě 20 minut.
 - 
                                3
Vývar přecedíme, dochutíme masoxem a posypeme nakrájenou pažitkou.