Tousty obložené srnčími filety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 612 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0.1 mg
 - Draslík 58.5 mg
 - Vláknina 1766.5 mg
 - Vitamín A 1766.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Srnčí maso nakrájené na plátky osmažíme v horkém margarínu ze všech stran na středním ohni 3-6 minut, osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a necháme 5 minut odpočinout.
 - 
                                2
Toastový chléb nasucho opečeme a ještě horký potřeme silnou vrstvou brusinkového kompotu.
 - 
                                3
Maso nakrájíme napříč na tenké plátky a rozložíme na toasty. Upravíme na talíře a ihned podáváme s půlkou hrušky ozdobené petrželkou.