Srnčí hřbet dušený na černém pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 670 kcal
 - Sacharidy 36 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 359 mg
 - Bílkoviny 64 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 156.2 mg
 - Draslík 885.4 mg
 - Vláknina 177.6 mg
 - Vitamín A 177.6 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 45.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Srnčí hřbet vykostíme, odblaníme, nakrájíme na kostky a promícháme s drceným jalovcem, solí a pepřem. Slaninu nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Maso osmažíme na másle, přidáme bobkový list, slaninu, promícháme, podlijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso měkké. Na závěr ochutíme citronovou šťávou, cukrem a chvilku povaříme.