Medová vepřová žebírka Balsamico
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1721 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 151 g
 - Sodík 1143 mg
 - Bílkoviny 61 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 303.8 mg
 - Draslík 911.9 mg
 - Vláknina 362.5 mg
 - Vitamín A 362.5 mg
 - Vitamín B6 1.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso osolené, potřené olivovým olejem, kořením a česnekem vložíme na pekáčku s roštem do trouby, předehřáté na 220 stupňů Celsia a necháme zprudka péct asi 15 minut. Po zhnědnutí masa snížíme teplotu trouby na 170 stupňů Celsia a pečeme, dokud maso není hotové. Během pečení poléváme maso směsí výpeku a předem připravené polevy, na kterou jsme použili drcený česnek, ocet balsamico, med a grilovací koření.