Bezlepkový chléb s podmáslím
Suroviny
- 10 g Droždí sušené
 - 315 g Mouka rýžová
 - 45 g Mouka sójová plnotučná
 - 70 g Maizena - kukuřičný škrob
 - 45 g Solamyl - bramborový škrob
 - 60 ml Med včelí
 - 375 ml Mléko - podmáslí
 - 60 ml Olej olivový
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 3 ks Vejce slepičí
 - 1 polévková lžíce Xantanová guma
 - 1 polévková lžíce Ocet jablečný
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 147 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 73.6 mg
 - Draslík 36.5 mg
 - Vláknina 3215.9 mg
 - Vitamín A 3215.9 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce, ocet, olej, med, sůl, podmáslí, gumu, maizenu, Solamyl, oba druhy mouky a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.