Bezlepkový toastový chléb

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 10 g Droždí sušené
  • 450 g Mouka bezlepková
  • 325 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 4 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 295 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 118 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 65.4 mg
  • Draslík 31.5 mg
  • Vláknina 672.5 mg
  • Vitamín A 672.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vlažné mléko, olej, vejce, cukr, sůl, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu