Papriková marináda - určená ke grilování
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 55 mg
 - Vláknina 879.5 mg
 - Vitamín A 879.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné stroužky česneku utřeme nebo je prolisujeme a dáme do misky. Přidáme k nim čerstvě pomletý bílý pepř, sladkou a pálivou papriku, lžičku hořčice, 1 lžíci tekutého medu a olivový olej. Směs důkladně promícháme.
 - 
                                2
Marináda je určena k marinování a potírání masa určeného ke grilování. Marinádou potíráme maso nejlépe několik hodin dopředu, aby jsme docílili, že grilované maso bude křehké a šťavnaté.