Bramborový salát s jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 457 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 685 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 27 mg
 - Draslík 1039.9 mg
 - Vláknina 13935 mg
 - Vitamín A 13935 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce, po vystydnutí oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.
 - 
                                2
Zálivku si připravíme ze směsi jogurtu a oleje, dochutíme octem, sekanou petrželkou, utřeným česnekem. Dle chuti dosolíme.
 - 
                                3
Brambory na závěr dobře promícháme se zálivkou a dáme alespoň na hodinu odležet do chladničky.