Jogurtový závin
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 768 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 51 g
 - Sodík 28 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 20.3 mg
 - Draslík 282.1 mg
 - Vláknina 10145.7 mg
 - Vitamín A 10145.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z mouky, jogurtu a hery zpracujeme těsto. Rozdělíme je na dvě části a necháme v chladu odpočinout.
 - 
                                2
Potom těsto rozválíme na obdélníkovou placku, kterou dáme na plech.
 - 
                                3
Dno těsta, které budeme plnit, namažeme rozpuštěným máslem, posypeme strouhankou, nastrouhanými jablky, cukrem, skořicí, rozinkami a drcenými ořechy. Zabalíme do závinu.
 - 
                                4
Potřeme máslem a upečeme ve středně vyhřáté troubě.