Dvoubarevná srdíčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 115 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 15.4 mg
 - Draslík 27.3 mg
 - Vláknina 968.4 mg
 - Vitamín A 968.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu. Mouku smícháme s máslem, mlékem, práškem do pečiva, vejcem a 150 g cukru. Zpracujeme v mixéru. Z poloviny těsta utvoříme kouli, dáme ji na 2 hodiny do lednice.
 - 
                                2
Do zbytku těsta přimícháme čokoládu, vytvoříme kouli, uložíme ji rovněž na 2 hodiny do lednice.
 - 
                                3
Světlé těsto vyválíme na plát silný 3 mm, tvořítkem velkým 8 cm vykrajujeme srdíčka. Přendáme na plech s pečicím papírem, dále od sebe. Stejným způsobem zpracujeme čokoládové těsto, přendáme na druhý plech, necháme asi 20 minut v chladu.
 - 
                                4
Malým tvořítkem vykrojíme nejmenší srdíčko uprostřed každého srdíčka. Prostředním srdíčkem o velikosti 5 cm vykrájíme střední srdíčka a přendáme střední srdíčka ze světlého těsta do největšího čokoládového srdíčka a naopak. Nejmenší srdíčka (2,5 cm) umístíme do středu, vždy naopak, světlé do tmavého a tmavé do světlého.
 - 
                                5
Posypeme cukrem a pečeme v předehřáté troubě na 180°C 10 minut. Necháme vychladnout a uskladníme do zakryté nádoby.