Přírodní telecí plátek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 223 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 152.6 mg
 - Draslík 625.8 mg
 - Vláknina 79.5 mg
 - Vitamín A 79.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso necháme 20 minut odležet při pokojové teplotě.
 - 
                                2
Osolíme, opepříme a necháme ho osmahnout na rozpáleném másle.
 - 
                                3
Smažíme 3 minuty z jedné strany a 2 minuty z druhé.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou je vařená rýže či rýžový pilaf.