Černý kořen vařený s máslem a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 743 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 26.8 mg
 - Draslík 636.3 mg
 - Vláknina 8320.1 mg
 - Vitamín A 8320.1 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do hrnce vlijeme vývar a přivedeme k varu. Vložíme očištěný, na 2cm dlouhé kousky nakrájený černý kořen, přidáme koření, cukr a uvaříme doměkka.
 - 
                                2
Uvařený kořen vyjmeme cedníkem a necháme okapat.
 - 
                                3
Na talířích přelijeme každou porci rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.