Candát grilovaný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 513 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1453 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 6.5 mg
 - Vláknina 40 mg
 - Vitamín A 40 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 29.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu vykucháme, oškrábeme, důkladně prosolíme i zevnitř, pokapeme citronovou šťávou, lehce obalíme v mouce, pokapeme rozpuštěným máslem a zvolna grilujeme v troubě nebo v létě na zahradním grilu. Nezapomeneme rybu obracet. Při obracení vždy rybu znova potřeme máslem.
 - 
                                2
Grilovanou rybu podáváme vcelku na oválném talíři s pikantní omáčkou. Jako příloha jsou vhodné plátky bílé veky.