Bezlepkové těsto na pizzu s bezlepkovým pomazánkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 526 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 69 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nasypeme bezlepkovou mouku a bezlepkové pomazánkové máslo, spolu přísady důkladně propracujeme.
 - 
                                2
Těsto dáme na vál posypaný bezlepkovou moukou a rukama znovu vypracujeme nelepivé těsto, které vyválíme na placku silnou O.7 cm -1.5 cm.
 - 
                                3
Těsto dáme na pečící plech vytřený olejem (nebo jen vyložený pečícím papírem). Korpus na pizzu upečeme s ingrediencemi podle vlastní fantazie a chuti. Pečeme 15-20 minut při 220°C.