Pstruh v hořčičné omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 427 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 85 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 104.8 mg
 - Draslík 626.9 mg
 - Vláknina 2671.6 mg
 - Vitamín A 2671.6 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z másla, mléka a mouky připravíme bešamelovou omáčku, kterou povaříme 20 minut.
 - 
                                2
Přidáme sůl, pepř a muškátový oříšek.
 - 
                                3
Odstavíme a přidáme hořčici a nasekanou petrželku.
 - 
                                4
Filety ryby zakápneme citronovou šťávou, osolíme a posypeme paprikou.
 - 
                                5
Dáme do pekáčku, zalijeme bešamelovou omáčkou a zapečeme 15 minut na 200 °C.