Panádlová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 316 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 126.6 mg
 - Draslík 16.3 mg
 - Vláknina 1084 mg
 - Vitamín A 1084 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1558.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve vodě rozvaříme na kousky rozlámané žemle a po chvíli přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu. Vše vaříme asi 20 minut.
 - 
                                2
Prochladlou směs nalijeme do mixéru, přidáme žloutek, kousek másla, mléko a mixujeme asi 1 minutu.
 - 
                                3
Hotovou polévku ochutíme polévkovým kořením a nasekanou petrželkou.