Perník na svačinu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 14 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 36.4 mg
 - Draslík 7.8 mg
 - Vláknina 19.2 mg
 - Vitamín A 19.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z uvedených ingrediencí - mouky, oleje, směsi na přípravu perníku, mléka, tuku a vajec smícháme a vypracujeme těsto, které vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáče a upečeme.
 - 
                                2
Pečeme při teplotě 160 stupňů.
 - 
                                3
Vychladlý perník si ozdobíme podle fantazie - čokoládou, marmeládou či šlehačkou.