Obalovaný celer
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 339 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 122.7 mg
 - Draslík 313.9 mg
 - Vláknina 3920 mg
 - Vitamín A 3920 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celer očistíme, omyjeme, vložíme do vroucí vody a vaříme, až je poloměkký. Poté ho necháme vychladnout. Vychladlý celer oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a osolíme. Plátky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s 30 ml mléka a strouhance.
 - 
                                2
Plátky smažíme na rozpáleném oleji.