Hovězí milagutannír
Suroviny
- 500 g Hovězí libové
 - 50 g Kokos - mletý (Kopra)
 - 4.42 g Máslo čerstvé
 - 1 kávová lžička Pepř černý mletý
 - 3 kávová lžička Kari koření
 - 0.25 kávová lžička Skořice mletá
 - 0.5 kávová lžička Hřebíček
 - 1 kávová lžička Kmín mletý
 - 2 ks Cibule
 - 1 ks Citrony
 - 2 špetka Sůl
 - 0.25 l Mléko plnotučné
 - 1 dl Voda pitná
 - 4 polévková lžíce Rýže loupaná
 - 2 polévková lžíce Kečup
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 267 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 165 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 53.4 mg
 - Draslík 400.7 mg
 - Vláknina 8108.5 mg
 - Vitamín A 8108.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 262.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na kousky, vložíme do vody, osolíme a necháme vařit. Stranou přivedeme k varu mléko smíchané s 1 dl vody a kokosem a svaříme na cca polovinu množství. Cibuli nakrájíme nadrobno a na rozpáleném másle orestujeme dozlatova.
 - 
                                2
Do hrnce přidáme koření, kečup a rýži a uvaříme doměkka. Poté vlijeme kokosové mléko a přisypeme osmaženou cibulku.
 - 
                                3
Polévku rozdělíme na talíře, dozdobíme tenkými plátky citronu a podáváme.