Toustový chléb z domácí pekárny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 378 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 250 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 66 g
 - Cholesterol 8 mg
 - Draslík 175.5 mg
 - Vláknina 6370.3 mg
 - Vitamín A 6370.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme mléko s rozpuštěným máslem, přisypeme mouku smíchanou se Solamylem, uprostřed uděláme malý důlek, do něj přidáme droždí a med. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl.
 - 
                                2
Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme program pro tousty, bochník o váze 0,9 kg a světlou kůrku.
 - 
                                3
Po upečení přístroj vypneme, formu v rukavicích vyjmeme, chléb z ní opatrně vyklepneme a necháme ho na kuchyňském sítu přikrytý utěrkou vychladnout.