Mandlové želé z odtučněného mléka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 90 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0.1 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrolu svaříme mléko s mandlovým extraktem.
 - 
                                2
Plátky želatiny namočíme do trochy studené vody, aby změkly.
 - 
                                3
Svařené mléko odstavíme z plotny a vmícháme do něj odkapané plátky želatiny. Mícháme, dokud se želatina úplně nerozpustí.
 - 
                                4
Směs vlijeme do vhodné formy - vrstva směsi má být vysoká nejméně 1cm.
 - 
                                5
Želé necháme v chladu ztuhnout.