Pařížský krém
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 92 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 88.8 mg
 - Draslík 114.8 mg
 - Vláknina 1320 mg
 - Vitamín A 1320 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Smetanu ke šlehání svaříme a přidáme nastrouhanou čokoládovou polevu. Za stálého míchání ji rozvaříme a potom přichutíme vanilkovým cukrem. Za občasného promíchání necháme směs vychladnout.
 - 
                                2
Z vychlazené smetany ušleháme pevný krém, který rozdělíme do šálků vytřených olejem. Necháme ztuhnout v chladničce.
 - 
                                3
Ztuhlý krém vyklopíme na talířek, ozdobíme ušlehanou, moučkovým cukrem oslazenou smetanou a posypeme jej nastrouhanou čokoládou.
 - 
                                4
Ihned podáváme. Krém uchováváme stále v chladničce.