Těstoviny rotelle se sýrem a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 664 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 271 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 73.3 mg
 - Draslík 135 mg
 - Vláknina 4782.7 mg
 - Vitamín A 4782.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny rotelle uvaříme v hrnci s osolenou vodou podle návodu na balíčku. Uvařené scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Mozzarellu nakrájíme na malé kousky a sýr pecorino jemně nastrouháme.
 - 
                                3
Do pánve dáme olej, rozehřejeme, přidáme rajčata, které orestujeme. Zalijeme je smetanou a za občasného míchání povaříme do zhoustnutí smetany. Do smetany přimícháme nakrájenou mozzarellu, zamícháme a vmícháme okapané těstoviny. Jídlo podle vlastní chutě dochutíme solí, pepřem. Všechny suroviny promícháme a odstavíme z ohně.
 - 
                                4
Hotové těstoviny rozdělíme na jednotlivé porce, které posypeme nastrouhaným sýrem pecorinem. Talíře ozdobíme mátou a podáváme.