Mango s ovesnými vločkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 643 kcal
 - Sacharidy 65 g
 - Tuky 40 g
 - Sodík 57 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 65 g
 - Cholesterol 101.3 mg
 - Draslík 369.6 mg
 - Vláknina 9318 mg
 - Vitamín A 9318 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Manga rozpůlíme nožem těsně u pecky. Oloupeme a nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Rozpustíme na pánvi máslo a cukr, přidáme ovesné vločky a opékáme 5 minut dozlatova za stálého míchání. Necháme vychladnout.
 - 
                                3
Sýr mascarpone smícháme se zakysanou smetanou, přidáme citrónovou šťávu a 2 lžíce medu a promícháme.
 - 
                                4
Ovesné vločky rozdělíme do pohárů, pokryjeme vrstvou smetanové směsi, přidáme kostičky manga, pokapeme zbylým medem a podáváme. Mango a ovesné vločky můžeme před podáváním vmíchat do smetanové směsi, polít medem a podávat.