Pečené papriky s ovčím sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 417 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 160.2 mg
 - Vláknina 4419.8 mg
 - Vitamín A 4419.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 72.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hluboké pánvi rozehřejeme olej, vložíme očištěné, na kousky nakrájené papriky, nahrubo nasekanou cibuli a vše za stálého míchání zvolna opékáme asi 4 minuty. Potom přidáme česnek, pokrájený na plátky, lístky tymiánu a krátce osmahneme.
 - 
                                2
K paprikám přidáme ovčí sýr, rozdělený na větší kousky, vypeckované olivy a krátce prohřejeme, až se sýr začne tavit. Nakonec pokrm osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Podáváme s bagetou nebo jiným bílým pečivem.