Salát s broskvemi a Mozzarellou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 373 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 39.5 mg
 - Draslík 307.4 mg
 - Vláknina 5608 mg
 - Vitamín A 5608 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.3 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlávkový salát omyjeme a natrháme na kousky. Přidáme omyté, vypeckované, na plátky nakrájené broskve, na plátky pokrájenou Mozzarellu, sůl, pepř, citronovou šťávu a olivový olej.
 - 
                                2
Salát upravíme na mísu a posypeme nasekanými bylinkami.