Bavorské chuťovky k pivu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 50 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 kávová lžička Sardelová pasta
  • 4 ks Chléb konzumní
  • 1 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1418 kcal
  • Sacharidy 252 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 0 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 31 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 93.5 mg
  • Vitamín A 93.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo smícháme s plnotučnou hořčicí, sardelovou pastou a paprikou. Přidáme nastrouhaný sýr a smetanu.

  • 2

    Plátky selského chleba natřeme sýrovou směsí a grilujeme je asi 5 minut.

  • 3

    Hotové chuťovky dáme na mísu a ihned podáváme.

Komentáře k receptu