Brynzová polévka s nudlemi a slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 246 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 6.8 mg
 - Draslík 25.5 mg
 - Vláknina 149.6 mg
 - Vitamín A 149.6 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Široké nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a odvar necháme stranou.
 - 
                                2
Brynzu nasypeme do vařící vody, rozvaříme, podle chuti osolíme. Přilijeme horký odvar z nudlí, přidáme uvařené nudle, nakonec rozškvařenou, na kostičky nakrájenou slaninu a mletou papriku. Vše chvíli povaříme.
 - 
                                3
Podáváme se slaným pečivem.