Předkrm s kajmakem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 1 ks Cibulka jarní
  • 10 ks Ředkvička
  • 0.5 kg Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
  • 4 polévková lžíce Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 699 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 40 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 4.5 mg
  • Draslík 222.9 mg
  • Vláknina 2978.7 mg
  • Vitamín A 2978.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do připravené oválné mísy nakrájíme na tenké plátky sýr, který pokládáme podél kraje. Do středu dáme kajmak, který můžeme nahradit zakysanou smetanou. Podáváme ozdobené plátky ředkviček a cibulky.

Komentáře k receptu