Vývar s chlebem a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 50 g Sýr Parmezán
  • 50 g Sýr Gruyére
  • 400 g Chléb pšeničný (bílý)
  • 30 g Pažitka
  • 2 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 214 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 1122 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 11.1 mg
  • Draslík 231.9 mg
  • Vláknina 2587.5 mg
  • Vitamín A 2587.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bílý chléb nebo veku nakrájíme na kostičky, vložíme do pekáčku, zasypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme. Zapékáme asi 10 minut na sucho.

  • 2

    Vývar ohřejeme, do talíře vložíme dvě lžíce chlebových kostek se sýrem a zalijeme horkým vývarem. Můžeme osvěžit posekanou pažitkou.

Komentáře k receptu