Conchiglie s fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 911 kcal
 - Sacharidy 148 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 682 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 77 g
 - Cholesterol 32.8 mg
 - Draslík 177.6 mg
 - Vláknina 6802.5 mg
 - Vitamín A 6802.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme na skus v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.
 - 
                                2
Na oleji osmažíme dozlatova drcený česnek a nakrájenou cibuli.
 - 
                                3
Přidáme hotovou omáčku na těstoviny, pomerančovou šťávu a fazole. Směs přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a asi 5 minut zvolna prohřejeme.
 - 
                                4
Na těstoviny nalijeme omáčku s fazolemi, přidáme nastrouhaný čedar a bylinky a mícháme, až se sýr roztaví. Zdobíme nastrouhaným čedarem.