Fazolový salát s mozzarellou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 459 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 146 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 477.8 mg
 - Vláknina 13079.5 mg
 - Vitamín A 13079.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.3 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelené fazolky omyjeme, 10 minut povaříme v osolené vodě, poté je slijeme, necháme v sítu okapat.
 - 
                                2
Mozzarellu nakrájíme na malé kousky.
 - 
                                3
V misce smícháme balsamicový ocet a olej, dochutíme pepřem, solí.
 - 
                                4
Vychladlé uvařené fazolky promícháme v míse s kousky Mozzarelly, přelijeme směsí octa i oleje a podáváme.