Olomoucké zapečené filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 981 mg
 - Bílkoviny 79 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 18 mg
 - Draslík 377.7 mg
 - Vláknina 4375 mg
 - Vitamín A 4375 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme máslem, na dno rozložíme plátky cibule a rajčat a na ně vložíme porce ryby. Osolíme, posypeme kmínem a na kousky nakrájenými tvarůžky. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.