Kapr po moravsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 283 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 208.3 mg
 - Draslík 371.9 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce kapra osolíme a opečeme po obou stranách na oleji.
 - 
                                2
Vejce rozšleháme, přidáme nastrouhaný sýr, mírně osolíme a okořeníme nasekanou petrželkou.
 - 
                                3
Opečeného kapra vložíme do vymazané zapékací mísy, zalijeme rozšlehanými vejci a zprudka zapečeme v troubě.