Zeleninová omeleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 435 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 541.4 mg
 - Draslík 302.1 mg
 - Vláknina 1002.3 mg
 - Vitamín A 1002.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy rozklepneme všechna vejce, přidáme mléko, sůl a pepř. Vidličkou rozšleháme. V druhé míse smícháme na kolečka nakrájenou cuketu a nadrobno nasekanou cibuli. Pořádně zamícháme.
 - 
                                2
V pánvi si rozpálíme olej a nalijeme na něj vejce. V momentě, kdy nám vajíčko na spodu tvrdne přidáme zeleninu z druhé mísy. Ta by se nám měla s vejcem spojit. Omeletu nijak nemícháme.
 - 
                                3
Když vypadá omeleta téměř hotová, přidáme na ni rozdrobený kozí sýr. Navrch omelety dáme zakysanou smetanu, která se nám rozteče. Ihned poté můžeme podávat