Salát z brambor, fazolek a fety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 384 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 208 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 10.6 mg
 - Draslík 741.5 mg
 - Vláknina 12344.8 mg
 - Vitamín A 12344.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme a pokrájíme na čtvrtiny. Ořechy nasekáme nahrubo. Sýr nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Vodu uvedeme k varu, vsypeme fazolky a povaříme 3 minuty. Poté vyjmeme děrovanou naběračkou. Do hrnce dáme pokrájené brambory a vaříme 10 minut. Poté slijeme a smícháme s fazolkami. 20 ml oleje rozpálíme a necháme na něm osmažit po dobu 2 minut ořechy. Ty poté přidáme k zelenině. Přisypeme sýr. Zbytek oleje smícháme s octem, solí a pepřem. Dresinkem přelijeme salát a ihned servírujeme.