Fettucine s uzeným pstruhem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 20 g Kopr čerstvý
  • 250 g Pstruh uzený
  • 500 g Těstoviny Fettuccine
  • 10 g Limetková kůra
  • 400 g Camembert
  • 1 ks Limetka
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Mák mletý
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 730 kcal
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 420 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 73 g
  • Cholesterol 34.5 mg
  • Draslík 312.6 mg
  • Vláknina 8494 mg
  • Vitamín A 8494 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.

  • 2

    Drcený česnek smažíme na olivovém oleji na mírném ohni asi 3 minuty, potom přidáme limetovou kůru, mák a těstoviny a dobře protřeseme.

  • 3

    Přidáme vykostěného pstruha, nakrájený camembert a nasekaný kopr a opatrně zahříváme, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Pokrm podáváme ozdobený klínky limety.

Komentáře k receptu