Kuřecí plátky pod hermelínem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 420 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 27 g
- Sodík 383 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 111 mg
- Draslík 459.5 mg
- Vláknina 889.8 mg
- Vitamín A 889.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuřecí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme a medailonky. Maso dle chuti opepříme a osolíme. 
- 
                                2Potom na kostičky nakrájíme anglickou slaninu, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a vše přidáme k masu. 
- 
                                3Tuto směs zalijeme pivem, řádně zamícháme a necháme v chladu uležet. 
- 
                                4Na rozehřátém oleji osmažíme směs doměkka a potom dáme stranou pánve. 
- 
                                5Sýry rozkrojíme po obvodu na polovinu, měkkou část zevnitř vyškrabeme. Hermelíny bez měkkého vnitřku opatrně na šťávě osmahneme. Vyndáme z pánve ven. 
- 
                                6Jako další na výpeku roztavíme vydlabanou hmotu z hermelínů a můžeme přidat trošku mléka. 
- 
                                7Potom plníme hermelíny tak, že do nich vložíme masovou směs, kterou polijeme rozpuštěnou sýrovou omáčkou a přiklopíme druhou polovinou hermelínu. Podáváme teplé. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        