Plněný Hermelín
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 339 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 32 g
- Sodík 869 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 58.8 mg
- Draslík 60.2 mg
- Vláknina 1800 mg
- Vitamín A 1800 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hermelín rozkrojíme na poloviny, měkký střed opatrně vyjmeme a v misce jej spolu s máslem a solí umícháme do pěny. Přidáme na malé kostičky nakrájenou okurku, papriku a trochu usekané petrželové natě. 
- 
                                2Směsí naplníme rozkrojený sýr a 1 lžíci směsi ponecháme na ozdobu. Přiložíme k sobě vždy dva a dva plátky Hermelínu a necháme ztuhnout v chladničce. Potom sýr rozkrájíme na díly jako dort a na širší stranu upravíme zbylou směs. 
- 
                                3Nakonec pokrm ozdobíme snítkou petrželové natě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        